FSSC 22000 4.1 pro potravinářství a obalyNa kurzu získáte přehled o zásadách a požadavcích na systém bezpečnosti potravin podle schématu FSSC 22000.
Globální standardy BRC - interní auditorNa tomto kurzu získáte znalosti o požadavcích Globálních standardů BRC a procesu auditu. Získáte dovednosti potřebné k provedení interního auditu BRC.
HACCP workshop - jak na zlepšování systému kritických bodůKurz je zaměřený na problematiku zlepšování systému HACCP. Cílem je poskytnout účastníkům výklad k implementaci a zlepšování HACCP a poskytnout informace k verifikaci, validaci a provádění interních auditů.
Požadavky BRC Global Standard for Food Safety Vydání 6Jednodenní kurz je zaměřen na seznámení s požadavky standardu BRC Global Standard for Food Safety Vydání 6.
Systém HACCP - principy a požadavkyKurz je zaměřen na výklad a pochopení principů systému HACCP podle požadavků Codex Alimentarius.
Bezpečnější potravinové řetězce díky nové normě pro bezpečnost potravin BRC Global Food Safety Standard verze 81. srpna 2018
Lloyd’s Register vítá nové vydání standardu systému bezpečnosti potravin ISO 22000:201820. června 2018